stadodoo@gmail.com, +381 69 461.20.71

Sapun sa magarećim mlekom!

MAGI sapuni su izradjeni od biljnih ulja (palmino, kokosovo) i magarećeg mleka (svaki sapun sadrži oko 20% magarećeg mleka), uz dodatak eteričnih ulja i lekovitog bilja, bez konzervansa.

Sapun od magarećeg mleka

Prednost ovih sapuna je što omekšavaju i čiste kožu, omogućavajući njenu ishranu. Mineralni sastav čine kalcijum i fosfor, koji deluju na kožu tako što je oslobađaju od izumrlih ćelija i omogućuju koži da bude čista.

Tako, koža mnogo efikasnije dubinski usvaja lipide, koji je hrane, daju joj elastičnost i potpomažu usvajanje vitamina.

Svi proizvodi od magarećeg mleka su ručno pravljeni, bez dodatka kalijum -hidroksida, koji isušuje kožu.

Kompleksno dejstvo magarećeg mleka služi kao odlična prevencija ekcema i psorijaze.

MAGI sapuni potpuno uklanjaju nečistoće, a pritom čuvaju prirodnu vlažnost kože. Namenjeni su svim tipovima kože, čak i onim najosetljivijim.

U ponudi su: MAGI sapun sa nevenom; MAGI sapun sa ovsom i medom; MAGI sapun sa kakaom i zovom; MAGI sapun sa mentom i MAGI sapun sa čajnim drvetom.

Probajte!

Kolekcija Magi sapuna - namenjena celoj porodici

Magi sapun kakao i zova

Magi sapun kakao i zova

MAGI kakao & zova neguje iritiranu i upaljenu kožu. Izuzetno je sredstvo protiv neprijatnih mirisa, svraba, ekcema, pega i fleka. U kombinaciji sa kakaom, koji obiluje vitaminima A, B, C, D, E i K, pomaže koži da se obnovi i ojača. Podstiče mikrocirkulaciju i deluje u borbi protiv starenja.

Magi sapun od nevena

Magi neven

MAGI neven na koži deluje antibakterijski, antigljivično i umirujuće, tako da je veoma efikasan kod upala vena, hemoroida, akni i bradavica.

Magi sapun Ovas i Med

MAGI sapun sa ovsom i medom

MAGI ovas & med je bogat dijetetskim vlaknima, belančevinama, vitaminima grupe B, kalcijumom i gvožđem. Pilingom se otklanjaju mrtve ćelije i koža se zateže. Istovremeno, med hidrira kožu i skuplja pore.

Magi sapun sa mentom

Magi Menta

MAGI menta na koži deluje antibakterijski, antivirusno i umirujuće. Veoma je efikasan u sprečavanju i lečenju brojnih infekcija. Neutrališe crvenilo.

Magi čajano drvo

Magi sa čajnim drvetom

Magi sa čajnim drvetom efikasno deluje protiv bakterija, virusa i gljivica, kondiloma i bradavica, peruti i seboreje. Regiliše masnoću kože i pomaže kod ujeda komaraca i sunčanih opekotina.

Sapuni za decu

Sapuni za decu

Magi sapun su namenjena celoj porodici, a poseban dizajn smo pripremili za najmljađe.

Povežimo se!

Naši kontakti

Tel: +381 69 461 2071

Mob: +381 65 33 60 818

STADO d.o.o. Odgajivačka organizacija,

Balkanska 68, Dimitrovgrad 18320
Ili nas kontaktirajte putem forme